Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Конкурс ПКС и ЦЕДЕФ за најбоље новинаре
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 07. 2010.

Извор: Преглед

Конкурс ПКС и ЦЕДЕФ за најбоље новинаре


Београд - Привредна комора Србије у сарадњи са Централно-европским форумом за развој (ЦЕДЕФ) расписала је конкурс за најбоље новинарске радове из области подизања свести јавности и привреде о значају примене ЦЕФТА споразума.

Конкурс је отворен до 20. септембра, а право учешћа имају сви новинари, односно редакције и новинске куће, које су објавиле радове о овој теми на територији Србије, у штампаним, електронским и интернет медијима.

Награде се додељују у четири категорије: штампа, ТВ, радио и специјализовани медији - интернет, а у избор улазе све новинарске форме, извештаји, интервјуи, репортаже, коментари и друге.

У свакој категорији, најбољи ауторски рад биће награђен плакетом, а од ових радова стручни жири, чији је председник Милош Бугарин, председник Привредне коморе Србије, донеће и одлуку о најбољем новинарском делу, чији ће аутор бити награђен студијским путовањем у једну од земаља ЦЕФТА региона.

Награде ће добитницима бити уручене током одржавања ЦЕФТА недеље, у октобру ове године, у Привредној комори Србије.

У жирију ће бити представници ПКС, Министарства економије и регионалног развоја, УНС-а, НУНС-а, Управе царина, ЦЕДЕФ-а и генералног спонзора компаније Бритиш америкен тобако.

Пријаве на конкурс може послати редакција, или појединци на адресу ЦЕДЕФ-а, са назнаком „За конкурс“ - Централно европски форум за развој, Жоржа Клемансоа 13, Београд.
Љ. Н.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси