Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Подметнула тело пса због медијске пажње
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 08. 2010.

Извор: Блиц онлајн

Подметнула тело пса због медијске пажње


Зајечар - Случај проналаска обезглављеног тела пса Мишка у селу Рготин добио је потпуни обрт истрагом зајечарске полиције која је утврдила да је псу глава откинута у удару воза, а да је његова власница Слађана Крстић искористила случај како би добила медијску пажњу.

У зајечарској полицији најављују да ће против Слађане Крстић поднети кривичну пријаву.Мешанац Мишко у центар јавности доспео је 22. августа, када је Крстићева обавестила Полицијску управу Зајечар да је у дворишту комшије пронашла обезглављено тело свог пса.Истрагом се даље дошло до сазнања да је Крстићева тело пса пронашла поред железничке станице након што му је у налету воза одрубљена глава, а затим га пренела у двориште комшије и позвала полицију, ветеринарску инспекцију и Друштво за заштиту животиња.

Због монструма који псима сече главу, како је то Крстићева објаснила, цела јавност Србије је била згрожена. Зајечарска полиција је, међутим, дошла до другачије приче, а Крстићева је, након што је суочена са доказима, све признала на информативном разговору.

- Крстићева је признала да је тело пса пронашла поред пруге у ноћи између суботе на недељу. Воз му је одрубио главу, која се откотрљала у оближњи јарак, где смо је и пронашли. Она је узела тело и однела га у двориште суседа, а затим сачекала јутро, „пронашла обезглављеног Мишка“ и позвала надлежне - каже извор „Блица“ близак истрази.

У кућу Крстићеве већ истог дана пристигли су и бројни новинари, којима је она давала изјаве о наводном злочину над животињом.Изјавила је да је на овај начин хтела да добије подршку јавности како би мештани престали да је пријављују и пишу петицију против ње због 15 паса и 10 мачака које држи у дворишту - каже наш извор, наводећи да је осумњичена потписала изјаву у полицији.

Крстићева је јуче била у својој кући, а на питање о признању у полиције, одговорила је: „Немам никакве везе са подметањем тела пса. Некоме је у интересу да се све заташка.“

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси