Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Телевизија „АЛ ЏАЗИРА“ ускоро и у нашој земљи!!!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 09. 2010.

Извор: Aлo!

Телевизија „АЛ ЏАЗИРА“ ускоро и у нашој земљи!!!

Катарска телевизијска мрежа „Ал Џазира“ купила је сарајевски телевизијски канал НТВ 99 за 1,2 милиона евра и планира да га ускоро трансформише у регионалну телевизију.

Нова регионална ТВ мрежа носиће назив „Ал Џазира Балкан“ и у њу ће до краја године бити инвестирано око десет милиони евра. Телевизија „Ал Џазира“ је објавила оглас за избор генералног директора у њеној балканској редакцији.

Долазак „Ал Џазире“ на Балкан одмах је отворио и питање колико ће бити имуна на политичке утицаје, односно колико ће, и како, утицати на формирање јавног мњења у региону. Поготово што има сумњи да наводно одржава контакте с радикалним исламистима јер врло често прва објављује саопштења терористичке групе Ал Каиде и њеног лидера Осаме бин Ладена.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси