Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Притвор на ВМА у служби лечења
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 10. 2010.

Извор: Вечерње новости

Притвор на ВМА у служби лечења


Судија Вишег суда јуче одложио суђење Радисаву Родићу

Београд - Главни претрес против Радисава Родића, покретачу листа "Курир", одложено је јуче у Вишем суду за 7. децембар због изостанка другооптуженог Векомира Јоксимовића.

Обојица су оптужени за злоупотребу службеног положаја.Судија Александар Трешњев није прихватио предлог Родићевих адвоката да му буде укинут притвор због лошег здравља. Одбрана је навела да то траже како би могао да "релаксирано прати суђење".

Судија је истакао да је оптужени од јануара на лечењу на ВМА, и да има најбољи третман у Србији. Додао је да би Родић свакако био на лечењу и да није у притвору, као и да му се на терет ставља да је повериоцима нанео штету већу од милијарду динара. Суд је одредио вештачење које треба да утврди да ли је Родић способан за суђење, иако је он јуче изјавио да јесте.

Родић и Јоксимовић су подигли кредит од 22 милиона динара.
Н.Б.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси