Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  За медије 60 милиона динара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 12. 2010.

Извор: Дневник

За медије 60 милиона динара

Ана Томанова - Маканова најавила скоро усвајање покрајинске медијске стратегије


– Комплетиран је наш нацрт медијске стратегије којом ће се обезбедити даљи развој и побољшање положаја и рада наших медија, да бисмо се заједно залагали за полож ај новинара и медијских удружења какав нам и доликује – истакла је јуче потпредседница Владе Војводине и покрајинска секретарка за информације Ана Томанова Маканова на традиционалном новогодишњем пријему за представнике медија.

Говорећи о покрајинском буџету за 2011. годину, она је најавила да ће медији из Војводине имати на располагању 60 милиона динара за које ће моћи да конкуришу кроз пројекте код покрајинскух органа.

– Можда је то довољно, а можда и недовољно, али залагаћемо се за то да, као и прошле године, конкурси буду јавни и контролисани, и да на њима прођу пројекти који нуде нешто ново у програмском садржају, пропагирају европске вредности и стандарде и који доприносе побољшању јавног информисања. При том, нећемо заборавити ни мултикултурност, интеркултурност, превођење и међусобно разумевање – поручила је Ана ТомановаМаканова.

Антрфиле : Честитка Жељку Марковићу

Новинару нашег листа Жељку Марковићу потпредседница Владе Војводине је честитала на управо добијеној престижној награди УНС-а „Лаза Костић“. Истичући Марковићев изоштрен естетски сензибилитет и ретку способност уочавања, Ана Томанова-Маканова је напоменула да његова професионална достигнућа прати с посебном пажњом и знатижељом.

А. Грубеша

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси