Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Како коментаришете акцију коју су организовали "Наши 1389" испред зграде ТВ Б92?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

07. 03. 2011.

Извор: Данас

Како коментаришете акцију коју су организовали "Наши 1389" испред зграде ТВ Б92?

Вукашин Обрадовић председник НУНС - То је још једна врста притиска на Б92 од стране екстремистичких организација. Не оспоравам тај протест, ако је у складу са законом. Надам се да ће Уставни суд донети пропис по коме би се подржавало односно ограничавало деловање тих група.


Љиљана Смајловић председница УНС

- Веран Матић је у овом случају потпуно у праву. Реч је о незаконитом и недопустивом притиску на Б92. Закон тачно прописује када је неки медиј обавезан да објави деманти, а онај који га тражи мора да испуни услове прописане законом. Све изван тога је покушај рекетирања медија, притисак и политичка злоупотреба.

Драган Тодоровић потпредседник СРС

- Сваки протест мора бити у складу са законом. Не оспоравам овакав вид окупљања јер свако има право да јавно изрази своје мишљење. Демонстранти, односно ко год да је учесник тог скупа не сме бити недодирљив и сви протести морају бити организовани искључиво у границама закона.

Соња Бисерко председница Хелсиншког одбора за људска права

- Колико памтим било је иницијативе о забрани таквих група због њихових агресивних активности. Сви имају право на протест, како би се чуо и њихов глас.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси