Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Мирковић на челу одбора
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 03. 2011.

Извор: Блиц

Мирковић на челу одбора

Изабран управни одбор Тимочке телевизије и радија



Зајечар - Естрадни менаџер и власник продукцијске куће „Беотон“ Саша Мирковић изабран је за председника Управног одбора Тимочке телевизије и радија (ТТР) у Зајечару.

Поред њега, чланови Управног одбора постали су бивши генерални инспектор полиције Владимир Божовић и учесник афере „кофер” Владан Заграђанин.

- Мислим да смо формирали један успешан тим који ће допринети експанзији Тимочке телевизије. Наш програм сад се види у 70 градова Србије и више нисмо само регионална телевизија. Рејтинг Тимочке телевизије знатно је скочио у последњих месец дана и требало би да се позабавимо њеним даљим ширењем и развојем - каже Мирковић.

Избор Владана Заграђанина је, по његовом мишљењу, прави потез јер је особа која се разуме у медије.

Име овог функционера СПС, међутим, јавности је познато одраније због афере „кофер”.

Апелациони суд у Београду је почетком фебруара правоснажно ослободио оптужби Заграђанина заједно са бившим вицегувернером Народне банке Србије Дејаном Симићем.

Чланови УО су још и бивши директор ТТР Влада Пауновић, бивши директор Борске радио-телевизије Владимир Ђуричић, менаџер Љубомир Вучковић и Сандра Косановић.

Е. Б.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси