Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Преговори о преносу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 03. 2011.

Извор: Вечерње новости

Преговори о преносу

ТВ емитовање седница Скупштине Србије Генерални секретар Скупштине Србије Вељко Одаловић најавио је да ће се данас састати са представницима свих телевизија са националном фреквенцијом како би покушао да пронађе решење „у циљу обезбеђивања јавности рада републичког парламента у наредних годину дана“.



Тендер, који је републички парламент расписао за преносе скупштинских заседања, пропао је пошто се до прошлог понедељка, када је завршен, ниједна телевизија није пријавила.

Скупштинским буџетом за 2011. годину предвидео је 80 милиона динара за обезбеђивање јавности рада највишег законодавног тела.

- Извесно је да ћемо морати да уђемо у преговарачки процес са свима њима како бисмо кроз преговоре дошли до прихватљивог решења за све. Наша обавеза је да обезбедимо пренос и јавност рада и то ћемо и учинити - рекао је он.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси