Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Протест напредњака испред РТС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 04. 2011.

Извор: Блиц

Протест напредњака испред РТС-а

Око 2.000 присталица Српске напредне странке окупило се синоћ после 19.00 испред зграде РТС-а на протесту учествујући у перформансу “Гневник” са циљем “да се скрене пажња на цензуру у медијима у Србији”.

Потесту су присуствовали и заменик председника СНС Александар Вучић, лидер Покрета социјалиста Александар Вулин, бивши генерални инспектор полиције Александар Божовић и лидер НС Велимир Илић.

За потребе симулације дневника РТС-а, од стиропора је направљен телевизијски екран, а водитељи, присталице СНС-а, водили су програм, који је почео речима:

“Свакодневно читате штампу коју уређује ДС, државни дневник вас обавештава да се у Србији лепо живи".

- Три ударне песнице РТС, Блиц и Б92 све што раде раде против интереса народа. Дошли смо испрерд РТС-а јер тај медиј плаћамо, а не добијамо оно што само заслужили - рекао је за Блиц Александар Вучић.

Демонстранти су носили пароле и транспаренте на којима је заменик председника Демократскле Странке Драган Ђилас представљен са круном на глави, председник Борис Тадић са потписом “Ја бих да владам”, а саветник председника за медије Небојша Крстић са паролом “Ја и Џеси (чланица ПР тима председника Јасмина Стојанов) уређујемо РТС”.

Л. Томић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси