Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Опљачкана редакција „Врањских” новина
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 05. 2011.

Извор: Политика

Опљачкана редакција „Врањских” новина

Редакција „Врањских” новина опљачкана је претпрошле ноћи, а из просторија у самом центру Врања украдено је седам лаптопа и два фотоапарата, изјавио је јуче заменик главног и одговорног уредника тог недељника Никола Лазић.

„Ово је четврта провала од када постоје ’Врањске’, а то је 16 година и први пут да је из редакције нешто однето. До сада смо само затицали преметачину и поломљена стакла”, казао је Лазић у изјави агенцији Бета.

„У украденим компјутерима смо имали свашта, не бих сада да спекулишем, пошто полиција врши истрагу”, додао је Лазић.

Вукашин Обрадовић, главни уредник „Врањских”, иначе председник НУНС-а, за „Политику” каже да полиција до сада није решила ниједну провалу у просторије ових новина, мада се редакција од полицијске станице налази на мање од 500 метара, а од зграде суда нема ни 50 метара.

„Срећа у несрећи је да лопови нису однели главни стационарни компјутер у којем нам се налази веома важна архива. Штета која је причињена је велика јер смо практично остали без опреме за рад. Очекујем да ће полиција пронаћи виновнике и вратити нам опрему”, каже Обрадовић.

О. М.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси