Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Сликај, ако смеш
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 05. 2011.

Извор: Вечерње новости

Сликај, ако смеш

Фотографије Предрага - Пеђе Митића од синоћ у општини Врачар

На правом месту у право време већ неколико деценија налази се фоторепортер „Вечерњих новости“ Предраг Пеђа Митић, који је синоћ у галерији општине Врачар представио фотографије о политичким догађајима.

Изложба „Сликај, ако смеш“ обједињује личности и призоре који су у протеклих 20 година обележили збивања у нашој земљи. На поставци је приказана и антологијска слика са протеста 9. марта 1991. године Драгане Милојевић Срдић, симбола људске храбрости и отпора како стоји испред воденог топа.

Изложба је обухватила и портрете Славка Ћурувије, Ивана Стамболића и Зорана Ђинђића. Отварајући поставку Бранимир Кузмановић, председник општине, подсетио је званице да када Митић својим фотоапаратом забележи неки тренутак, он постаје део историје нашег новинарства.

Н. Н. К.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси