Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Помоћ медијима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 06. 2011.

Извор: Вечерње новости

Помоћ медијима

Oве године, за суфинансирање локалних гласила издвојена четири милиона динара

Ваљево - Из буџета града, за суфинансирање локалних електронских медија, ове године биће издвојена четири милиона динара. То је први пут да Ваљево издваја средства како би било побољшано информисања Ваљеваца о најважнијим збивањима у локалној самоуправи.

Тако су Вујић телевизија и Радио Патак добили 1,4 милион односно 800.000 динара, „Радију 014" додељено је 600.000, а по 200.000 динара припало је радио станицама Точак, Кула и Источник.

Због раскида приватизације, ТВ Ваљево плус средства ће добити када се реши власнички статус.

- У пријавама на конкурс медији су тражили укупно 13,2 милиона динара, па смо поставили критеријуме и формирали комисију. Знамо да су појединачно средства мала, али се надамо да ће поправити квалитет програма каже Зоран Јаковљевић, градоначелник Ваљева, док се његов заменик, Станко Терзић, те Александар Ранковић, члан Градског већа и председник Комисије за суфинансирање медија, надају да ће већ догодине моћи да издвоје и више буџетских средстава.

Б. П.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси