Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Смењен главни и одговорни уредник "Ало" новина
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 06. 2011.

Смењен главни и одговорни уредник "Ало" новина

Главни и одговорни уредник дневних новина "Ало" Антоније Ковачевић (38) смењен је са те дужности због различитих ставова о даљем правцу развоја тог листа, саопштила је вечерас компанија "Рингиер Аксел Спрингер", у чијем саставу је и "Ало".

"Ова одлука ступиће на снагу одмах", саопштила је генерални директор компаније "Рингиер Аксел Спрингер" Јелена Дракулић-Петровић.

Вршилац дужности главног и одговорног уредника биће Душко Вукајловић (38) који се до сада налазио на позицији заменика главног и одговорног уредника "Ало" новина, додаје се у саопштењу.

Компанија "Рингиер Аксел Спрингер" је у саопштењу захвалила Ковачевићу на пожртвованом раду и успеху дневног листа "Ало" у претходне две године.


Танјуг



УНС подсећа да до смене Антонија Ковачевића долази свега три дана после његовог отвореног супротстављања притиску председника Србије на уређивачку политику листа који је Ковачевић у последње две године уређивао. Тадић је у интервјуу Франкфуртер Алгемајне Цајтунгу прошле седмице изнео тврдњу да је Ало "носилац антиевропског духа у Србији", називајући "парадоксалним" то што је реч о новинама у власништву  "инвеститора из ЕУ и партнерских земаља".

"Ало" је по тиражу један од водећих листова у Србији (према подацима АБЦ компаније из марта ове године "Ало" просечно прода 128.000 примерака дневно).



Боки хвала на реклами..., Ало  6. јун 2011.

Тадићу, но пасаран!!!  Ало  6. јун 2011.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси