Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тијанић и Митровић без коментара о састанку
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 07. 2011.

Извор: Политика

Тијанић и Митровић без коментара о састанку

„Да су господин Александар Тијанић и господин Жељко Митровић желели да се садржај њиховог састанка објави у медијима звали би и новинаре на ручак или би сазвали конференцију.

Ако се они одлуче да објаве садржај састанка, то ће и учинити”, одговор је Тање Војтеховски, водитељке задужене за односе са јавношћу у име ТВ „Пинк”, на питање да ли је на састанку између лидера две телевизије, одржаном у понедељак у ресторану „Франш” у Београду било речи о сарадњи или пословним потезима РТС-а и „Пинка”.


Од ТВ „Пинк” одговор је бар стигао, док је господин Александар Тијанић, директор јавног сервиса Србије, по обичају, новинару „Политике” спустио слушалицу.

Нисмо успели да добијемо коментар на спекулације да је састанак Митровића и Тијанића проузроковао евентуални раст гледаности једне од конкурентских телевизија са националном фреквенцијом.

У последњих неколико година десило се неколико размена емисија и водитеља између ТВ „Пинк” и јавног сервиса Србије, чији је примарни циљ правовремено информисање и образовање нације, а не забава гледалаца. Ове године јавни сервис је откупио права на шоу „Ја имам таленат“ чије је приказивање завршено прошлог месеца, док је ријалити шоу „48 сати свадба”, после 300 емисија приказаних на РТС-у, прошле недеље почео да се приказује на ТВ „Пинк”.

Водитељски пар Јована Јанковић и Срђан Предојевић су, после дугогодишње каријере на РТС-у, прошле године почели да буде гледаоце јутарњег програма ТВ „Пинк”. Отприлике у исто време, Сузана Манчић је са „Пинка” прешла на РТС где и даље води емисију „И песма и Бинго“.

Ј. Попадић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси