Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Данас први регионални самит нових медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 09. 2011.

Извор: 24 сата

Данас први регионални самит нових медија

Први регионални самит посвећен новим медијима одржаће се данас у хотелу "Континентал" од 10 сати, уз учешће најважнијих стручњака за дигиталне медије и представника државних институција Србије, земаља региона и Европске уније.



Самит нових медија (New Media Summit) биће посвећен локалној, регионалној и паневропској размени знања и искустава у сфери Дигиталне агенде, са тежиштем на маркетингу и медијима, најавили су организатори.

Циљ пројекта је да кроз размену знања и искустава маркетиншких и медијских професионалаца промовише коришћење најсавременијих информационо-комуникационих технологија, у циљу унапређења и осавремењивања функционисања медијске и маркетиншке индустрије у региону и Србији.

Самит ће отворити шеф Делегације ЕУ у Србији Венсан Дежер, а организатори су ''АБЦ Србија'' и ''Busines Dialogue'', уз подршку Управе за Дигиталну агенду.

Скуп ће имати две панел дискусије и Зону за опуштање (Chillout Zone), што представља сјајну прилику за директну комуникацију, стварање нових контаката, размену идеја, искустава и мишљења са бројним представницима домаће, регионалне и европске онлине и заједнице нових медија.

Међу говорницима на панелима биће државни секретар за Дигиталну агенду Јасна Матић, главни уредник Би Би Си Онлајн вести Стивен Херман и председник Европске асоцијације професионалних ИТ удружења Василе Балтак.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси