Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинарима листа „Ало” забрањен улазак на Партизанове мечеве
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 10. 2011.

Извор: Политика

Новинарима листа „Ало” забрањен улазак на Партизанове мечеве

Редакција дневног листа „Ало” саопштила је да је њиховим новинарима и фоторепортерима забрањен улазак на утакмице које организује Кошаркашки клуб Партизан, преноси Бета.


Како се наводи, између осталог, „тиме је прекршен члан 2 Закона о јавном информисању Републике Србије, којим се регулише слобода јавног информисања”.

– Очигледна је намера КК Партизан да утиче на уређивачку политику листа „Ало”, са циљем да се у нашим новинама појављују искључиво информације и садржаји који одговарају интересима тог клуба – наглашава редакција тог листа и захтева од Партизана да повуче забрану или ће од надлежних институција затражити професионалну и правну заштиту.

„Споран” текст објављен је 21. октобра, под насловом „И Божић тренер”, када је описана ситуација из тајм-аута, за време меча између Партизана и Анадолу Ефеса, када је уместо тренера Владе Јовановића савете играчима давао капитен Петар Божић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси