Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  СКГО расписала конкурс за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

07. 09. 2020.

Извор: Бета

СКГО расписала конкурс за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи

Стална конференција градова и општина - Савез градова и општина Србије (СКГО), у оквиру програма „Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ - Друга фаза" који финансира Влада Шведске и ове године расписала је конкурс за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи "Другачије од других".

Конкурс је намењен новинарима локалних, регионалних и националних медија и у конкуренцију ће бити узети прилози објављени у периоду од 1. јануара до 15. октобра 2020. године.

Теме конкурса су: ЕУ интеграције, заштита животне средине, унапређење пословне климе, превенција и управљање ванредним ситуацијама, као и родна равноправност и људска права на локалном нивоу.

Расписивањем овог конкурса СКГО жели да истакне важност и улогу локалних власти у овим областима, а у циљу побољшања квалитета услуга које пружају грађанима.

У оквиру конкурса "Другачије од других" биће додељено укупно пет награда, аутори најбољих прилога биће награђени лаптоп рачунарима, уз напомену ће наш стручни жири одабрати пет најбољих од свих пристиглих радова на дате теме.

Оцену о најбољим медијским прилозима донеће независни жири, који чине искусни уредници водећих редакција: Нада Гогић (РТС), Лана Гедошевић (Блиц), Зоран Секулић (Фонет), Владан Самарџић (Вечерње новости) и Срђан Бошковић (Радио Београд 1).

Прилоге треба послати Служби за информисање СКГО електронским путем на zeljko.krnetic@skgo.org и milos.obradovic@skgo.org, или поштом на адресу СТАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА ГРАДОВА И ОПШТИНА – Служба за информисање, Македонска 22/VIII, 11000 Београд, са назнаком – МЕДИЈСКИ КОНКУРС „ДРУГАЧИЈЕОД ДРУГИХ“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси