Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Позив за новинаре и студенте: Прикључите се наградном конкурсу за извештавање о отпаду од хране и рециклажи стакла
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

22. 12. 2020.

Извор: naled.rs

Позив за новинаре и студенте: Прикључите се наградном конкурсу за извештавање о отпаду од хране и рециклажи стакла

Са циљем унапређења информисаности и едукације грађана, новинара и других заинтересованих јавности о одговорном управљању токовима отпада од хране и рециклажи стаклене амбалаже, НАЛЕД је у оквиру пројеката „Ка бољем управљању отпадом од хране у Републици Србији“ и „Управљање стакленом амбалажом на Западном Балкану“ данас званично отворио наградни новинарски конкурс за извештавање о отпаду од хране и рециклажи стакла.

Право учешћа имају сви новинари новинских агенција, дневних листова, недељника и месечника, националних и локалних телевизија, радио станица и интернет портала, као и студенти свих факултета, који се позивају да припреме текстове или ТВ/радио прилоге на тему управљања отпадом од хране и/или рециклаже стаклене амбалаже у Србији.

О најбољим радовима одлучиваће стручни жири, а наградни фонд за новинаре из Србије износи по 60.000 динара за новинаре и по 20.000 динара за студенте. У оквиру сваког од пројеката, биће награђен по један новинар националног медија, локалног медија, као и по један студент.

Конкурс је отворен од 21. децембра 2020. до 30. априла 2021. године, а детаљније информације можете пронаћи у Правилима конкурса.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси