Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Наградни конкурс за извештавање о отпаду од хране и рециклажи стакла
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

08. 03. 2021.

Наградни конкурс за извештавање о отпаду од хране и рециклажи стакла

Национална алијанса за локални економски развој -НАЛЕД подсећа све заинтересоване да се у оквиру пројеката „Ка бољем управљању отпадом од хране у Републици Србији“ и „Управљање стакленом амбалажом на Западном Балкану“ пријаве на конкурс за новинаре и студенте за извештавање о отпаду од хране и рециклажи стакла.

Циљ конкурса је унапређење информисаности и едукација грађана, новинара и других заинтересованих о одговорном управљању токовима отпада од хране и рециклажи стаклене амбалаже. 

Право учешћа имају сви новинари агенција, дневних листова, недељника и месечника, националних и локалних телевизија, радио станица и интернет портала уписаних у Регистар медија, као и студенти свих факултета на територији Србије, који своје  текстове или ТВ/радио прилоге буду послали до 30. априла.

 О најбољим радовима одлучиваће стручни жири, а припремљен је наградни фонд у износу од по 60.000 динара за новинарске награде и 20.000 динара за студенте.

 

Радове можете слати на е-маил адресу i.radak@naled.rs. Више информација можете пронаћи у прилогу и на сајту НАЛЕД-а. 

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси