Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Град Београд и СКГО организују фото конкурс на тему одрживе мобилности
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

03. 09. 2021.

Аутор: Бета Извор: Бета

Град Београд и СКГО организују фото конкурс на тему одрживе мобилности

Град Београд и Стална конференција градова и општина (СКГО) уз подршку Делегације Еу у Србији и Програма Уједињених нација за развој (УНДП), расписују данас наградни фото конкурс за избор најбоље фотографије на тему "Одржива мобилност за здравији живот", у оквиру кампање града Београда поводом Европске недеље мобилности.

Циљ спроводјења јавног позива је подизање свести градјана града Београда о значају и користима коришћења немоторизованих видова превоза у циљу унапредјења квалитета ваздуха и животне средине у граду, а све у складу са циљевима Плана одрживе урбане мобилности за град Београд, саопштено је данас из СКГО.

Конкурс ће бити организован на званичној страници града Београда на друштвеној мрежи Инстаграм, а учешће на конкурсу је могуће постављањем фотографије на лични Инстаграм профил учесника, уз обележавање "таговање" Инстаграм профила града Београда (@град_београд) и обележавањем фотографије ознаком #мобилностзаздравље.

Фотографије морају бити снимљене на територији града Београда, а својим садржајем треба да буду ускладјене са темом Европске недеље мобилности "Одржива мобилност за здравији живот".

Победници конкурса су у обавези да по захтеву организатора доставе оригиналну фотографију у електронском облику, минималне резолуције 3456×2304 пиксела, наводи се у саопштењу СКГО.

Период за постављање фотографија на Инстаграм је од 3. до 12. септембра 2021. године у 24.00 часа.

Одлуку о избору победника конкурса донеће Комисија за спроводјење јавног конкурса, коју ће чинити представници Града Београда, Делегације Европске уније, УНДП и СКГО.

Прву награду, ваучер за куповину електричног тротинета у вредности 60.000 динара обезбедјује Делегација Европске уније у Србији, а другу и трећу, ваучер за куповину бицикла у вредности 40.000 динара, односно ваучер за куповину ролера у вредности  20.000 динара, Програм Уједињених нација за развој.

По окончању конкурса, у периоду од 16. до 22. септембра, биће организована изложба најбољих фотографија, када ће бити и уручене награде победницима.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси