Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  ЈМУ Радио-телевизија Србије Расписује конкурс за награду Радио-телевизије Србије за лепоту говора „Радмила Видак”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

14. 03. 2022.

Аутор: РТС Извор: РТС

ЈМУ Радио-телевизија Србије Расписује конкурс за награду Радио-телевизије Србије за лепоту говора „Радмила Видак”

Награда је установљена са циљем да подстиче рад спикера, водитеља, презентера и новинара на очувању и развијању вредности говорног израза на програмима Радија и Телевизије.

Могу да буду кандидовани активни спикери, водитељи, презентери и новинари - они који својим гласом и говорним наступом боје програме РТС-а, независно од радног статуса.

Кандидате за награду „Радмила Видак“ могу предлагати појединци или институције. Уз предлог, потребно је доставити писано образложење или аудио и видео-снимак који најбоље представља рад кандидата. Предлоге доставити секретаријатима Радио Београда 2 и Културно-уметничког програма Телевизије Београд. Одлуку ће донети стручни жири.

Конкурс је отворен од 9. марта до 9. априла 2022.


За додатна објашњења позвати телефон 011 655 3170

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси