Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  „Media Jam“ - конкурс отворен до 12. јула
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

05. 07. 2021.

Извор: Пројекат "Одрживи медији"

„Media Jam“ - конкурс отворен до 12. јула

USAID-ов Пројекат јачања окружења за одрживост медија у Србији покреће нову, другу по реду „Media Jam“ иницијативу, овог пута посвећену одрживим решењима у области иновативних дигиталних медија фокусираних ка локалним заједницама.

Након успеха иницијативе из 2019. године током које је лансирана платформа Podcast.rs и пружена подршка развоју читавог подкастинг екосистема у земљи, нови „Media Jam“ жели да подржи нову и креативну енергију у области локалног информисања и помогне тимовима и учесницима да одговоре на потребе грађана у локалним заједницама.

„Ако верујеш да би сви требало да знају шта се око њих дешава, какве одлуке се доносе и какав ће то имати утицај на њихов живот. Ако те занимају теме из области важних за локалну заједницу - од образовања и животне средине, преко локалне политике и економије, до културе или спорта. Ако желиш да искористиш своје искуства из новинарства, друштвеног активизма, дигиталног маркетинга, ИЦТ технологија или сличних области. Пријави се на Меdia Jam“, наводи се у позиву на нови Меdia Jam.

Како се додаје, сви тимови који имају жељу, мотив и идеју да развију нешто важно за своју заједницу и нешто што недостаје бројним заједницама широм Србије позивају се да се пријаве до 12. јула.

Овог пута је „Media Јam“ замишљен као серија сесија са домаћим и страним експертима из области дигиталних медија, који ће у периоду од 26. јула до 20. августа учесницима помоћи да припреме презентацију и бизнис план које ће представити жирију на великом „демо даy“ догађају 26. августа.

Најбоље, одрживе идеје очекује прилика за финансирање у износу до 10.000 долара и најновији телефон марке Моторола, светски познате компаније у индустрији мобилних комуникација, која подржава организацију овогодишњег Меdia Jam.

Учешће је бесплатно, а своју пријаву можеш да попуниш на овде  хттпс://бит.лy/3wгнДYт 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси