Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Позив новинарима на тренинг “Одговор на инфодемију”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

19. 10. 2021.

Аутор: УНС Извор: УНС

Позив новинарима на тренинг “Одговор на инфодемију”

Школа јавног здравља и здравственог менаџмента Медицинског факултета Универзитета у Београду и Медијски едукативни центар организују једнодневни тренинг за новинаре о извештавању током епидемије и инфодемије КОВИД-19, у петак, 22. октобра, у просторијама ИнЦентра (Цара Лазара 5-7, Београд).

Циљ тренинга је јачање отпорности заједнице на последице инфодемије, као и развијања капацитета новинара да исправно идентификују и преносе поуздане информације у вези са здрављем и КОВИД-19 пандемијом.

Предавачи су проф. др Александра Јовић-Вранеш, др Стефан Мандић-Рајчевић и др Александар Стевановић из Центра - Школе јавног здравља и здравственог менаџмента Медицинског факултета Универзитета у Београду, као и комуниколошкиња Дајан Рубино са Универзитета у Њујорку (NYU).

Заинтересовани новинари могу се пријавити овде и потребно је да приложе биографију и мотивационо писмо. 

За учешће у тренингу је неопходно знање енглеског језика (конверзацијски ниво) и потврда о комплетно обављеној имунизацији против КОВИД-19 или негативан антигенски тест не старији од 48 часова. 

Тренинг је бесплатан и организује се за максимално десет учесника, а предност ће имати новинари који се баве извештавањем о здравственим темама и/или имају претходног искуства у извештању у вези са пандемијом КОВИД-19. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси