Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Почиње упис на УНС-ов курс мултимедијалног новинарства
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

01. 02. 2022.

Аутор: УНС Извор: УНС

Почиње упис на УНС-ов курс мултимедијалног новинарства

Удружење новинара Србије (УНС) уписује полазнике на курс мултимедијалног новинарства који омогућава стицање знања и вештина потребних за рад у дигиталним медијима.

Полазници ће на курсу који траје два месеца, са укупно 90 часова теорије и вежби, стицати знања и вештине која ће им помоћи да се на креативан начин, кроз различите медијске формате, изразе и пренесу информацију публици.

Курс мултимедијалног новинарства обједињује поједине сегменте програма добро познатих школа УНС-а - Школе веб новинарства и Школе видео новинарства.

Развој дигиталних платформи и друштвених медија променио је начин на који публика конзумира вести. Од новинара се данас тражи да, уз примену традиционалних знања и вредности, медијски садржај припрема комбинујући текст, фотографију, звук, видео и графичке приказе. Потребно је да буде оспособљен за припрему различитих медијских формата и да информацију пренесе на начин који је за публику најпријемчивији. Уз то, новинар треба да буде обучен да управља садржајима на друштвеним мрежама, које су данас незаобилазне у медијском послу.

Настава је организована викендима. Полазници могу да присуствују часовима физички или да прате наставу онлајн.

Школарина износи 45.000 динара и може се платити у четири рате.

Заинтересовани за упис на курс мултимедијалног новинарства треба да се пријаве на мејл dragana.bjelica@uns.rs или на број телефона 011 32 36 337, а затим дођу на предуписни разговор у договореном термину.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси