Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Отворене номинације за UNESCO – Guillermo Cano награду за слободу штампе у свету за 2019.
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

04. 01. 2019.

Отворене номинације за UNESCO – Guillermo Cano награду за слободу штампе у свету за 2019.

Награда за слободу штампе UNESCO – Guillermo Cano додељује се једном годишње појединцу, организацији или институцији за допринос одбрани или унапређењу слободе штампе било где у свету, нарочито уколико је такво деловање подразумевало одређене ризике.

Кандидате могу предложити државе чланице UNESCO-а, као и међународне и регионалне невладине оргранизације које са баве новинарством и слободом изражавања. Добитника награде бира Генерални директор UNESCO-а, на препоруку жирија.

Више информација о награди, условима, као и образац за номиновање у електронској форми се може наћи на сајту UNESCO/Guillermo Cano.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси