Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Пријављивање новинара за вакцинацију до понедељка у подне
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

16. 01. 2021.

Извор: УНС

УНС: Пријављивање новинара за вакцинацију до понедељка у подне

Вакцинација новинара и других медијских радника против новог корона вируса почеће у уторак, сазнаје Удружење новинара Србије (УНС), на чију иницијативу су новинари укључени у приоритетне групе за имунизацију.

Редакције треба своје запослене и ангажоване који раде на терену или су неопходни за рад медија да пријаве на електронску адресу прес службе Владе Србије до понедељка, 18. јануара у 12 часова.

УНС апелује на колеге да у сачињавању спискова воде рачуна о најугроженијим међу нама као што су дневне редакције, новинари, сниматељи, фоторепортери и други који највише времена проводе на терену или они чије је здравље најугроженије из других објективних разлога.

Важност медија за општи интерес друштва је разлог зашто је Влада Србије, на иницијативу УНС-а, уврстила медијске раднике међу приоритетне групе за вакцинацију. УНС зато позива колеге да солидарношћу у сопственим редовима поново покажу бригу за јавни интерес и значај своје улоге за цело друштво.

Списак треба да садржи имена и презимена, јединствене матичне бројеве и бројеве телефона новинара и медијских радника који су приоритет за имунизацију.

Молимо редакције да се за све додатне информације обрате УНС-у на адресу press@uns.org.rs.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси