Насловна  |  Саопштења  |  УНС инсистира да градоначелник Грачанице докаже тврдње или се извини новинарима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

02. 07. 2013.

Извор: УНС

УНС инсистира да градоначелник Грачанице докаже тврдње или се извини новинарима

Удружење новинара Србије (УНС) још једанпут позива градоначелника Грачанице Бојана Стојановића да докаже своје тврдње да новинарима „неко плати за неки текст, наручени“ како би се „испљувао неко“, јавно каже о коме се ради или се извини због лажне оптужбе.

 

УНС је пре месец дана позвао градоначелника Грачанице да докаже своје речи, али се он о позив оглушио.

Стојановић је тада, гостујући у емисији Радио Грачанице, коментарисао текст „Срце Грачанице у албанским рукама“ објављен у франкфуртским Вестима и на порталу www.vesti-online.com, оптужујући новинаре да пишу наручене текстове.

У емисији, Стојановић је навео да је продаја земљишта у току и да надлежни у Општини покушавају да то спрече и изјавио: „Никог се не тиче наша прича, него нађемо прави моменат и слободног времена, сада је сезона годишњих одмора, па нам неко плати за неки текст, наручени и хајде да испљујемо неког“. 

У међувремену, управо захваљујући текстовима новинара, косовска Агенција за приватизацију обуставила је продају земљишта.

Стојановић је јуче, гостујући поново на Радио Грачаници, навео да очекује извињење због „разних прича да је све рађено уз сагласност Општине“, као и да „није споменуо никакве медије, никакве новине“,  и додао се „неко стално налази прозваним, вероватно по оној старој- кога сврби, тај се чеше“.

УНС инсистира да градоначелник Грачанице јавно саопшти о коме се ради или се у најкраћем року  извини због лажне оптужбе.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси