Насловна  |  Саопштења  |  УНС и ДНКиМ: Открити ко вређа новинара Зејака
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

27. 03. 2015.

УНС и ДНКиМ: Открити ко вређа новинара Зејака

Удружење новинара Србије (УНС) и Друштво новинара Косова и Метохије (ДНКиМ) протестују због вређања и етикетирања новинара Недељка Зејака, дописника агенције Срна са Косова на друштвеној мрежи Фејсбук и траже од надлежних да открију ко се крије иза профила „Посматрачи Посматрачи“.

На Фејсбук профилу „Посматрачи Посматрачи“ објављена је фотографија новинара Зејака и текст следеће садржине: „Недељко Зејак!!!  Потурчени Србин  коме је све драго и мило када види да СРПСКИ народ пати како на КОСОВУ И МЕТОХИЈИ тако и у целом свету! Дели правду и износи лажи....у његовим тзв.новинама. Ми као посматрачи приметили смо да овај човек ради ко да веће паре. пишем за тебе Тако је овог пута подржао његовог колегу који исто тако зели лоше СРБИМА! Његов сам лик показује ПАКОСТ И ЗЛОБУ“.

Новинар Недељко Зејак о овом случају обавестио је косовску полицију, а у понедељак ће, како каже, поднети и званичну пријаву.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси