Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Марко Бастаћ да се пристојно опходи према новинарима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

04. 06. 2019.

УНС: Марко Бастаћ да се пристојно опходи према новинарима

Удружење новинара Србије (УНС) позива председника Општине Стари Град Марка Бастаћа, као и све представнике власти да неспоразуме са медијима решавају на пристојан начин уважавајући аутономију редакција, као и да се руководе чињеницом да немају више права у односу на медије од грађана.

Редакција листа Ало синоћ је саопштила да је јуче поподне Бастаћ „упао и претећим тоном напао уреднике и новинаре који су били на свом радном месту“.

Након тога, Бастаћ је на свом Фејсбук профилу објавио снимак овог догађаја наводећи да је у редакцију тог листа дошао најављен како би донео деманти на текстове које Ало данима објављује.

УНС не види нити један оправдани разлог да председник Општине Стари Град Марко Бастаћ, у пратњи камере, улази у било коју медијску кућу и расправља се са новинарима, без обзира на образложење да је дошао да преда деманти.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси