Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  "JU EKO" televizija nastavlja sa akcijom "Budite naše oči i uši"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

11. 02. 2009.

"JU EKO" televizija nastavlja sa akcijom "Budite naše oči i uši"


Radiotelevizija JU EKO i u ovoj godini nastavlja sa akcijom "Budite naše oči i uši". U poslednjih nekoliko godina zahvaljujući ovoj akciji JU EKO televizije rešeni su mnogi problemi u gradu na koje su u velikoj meri ukazivali gledaoci i slušaoci.

Reč je o komunalnim probleme koji u velikoj meri još uvek pogađaju Subotičane, problemima u zdravstvu, ekologiji, socijalnim pitanjima itd. Zahvaljujući, između ostalog, i ovoj akciji informativni program radiotelevizije JU EKO prema poslednjim istraživanjima je najgledaniji na području Severnobačkog okruga i to među pripadnicima svih nacionalnih zajednica što predstavlja i važan segment u razvoju interkulturalnosti i suživota na ovim prostorima.

JU EKO poziva gledaoce da i dalje budu oči i uši ove televizije, da ukazuju na probleme sa kojima se susreću na telefon 024 552 480 ili elektornskom poštom na yueco@yunord.net.

B. Ž.



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi