Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Radio 021 za rođendan pokrenuo internet prodavnicu "ShopiNS"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

09. 06. 2021.

Radio 021 za rođendan pokrenuo internet prodavnicu "ShopiNS"

Radio 021 je povodom svog 24. rođendana koji proslavlja danas, 9. juna, pokrenuo internet prodavnicu - gift shop "ShopiNS".

"Još pre 24 godine obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti i sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije, da ćemo izveštavati tačno, pravovremeno i objektivno. Publika nam je uzvratila poverenjem, i iz godine u godinu je sve brojnija. Pokretanjem ShopiNS-a sada želimo da im pružimo mogućnost da obraduju sebe ili nekog sebi dragog nudeći im zanimljive proizvode sa autentičnim ilustracijama i pratećim porukama koje mogu sa ponosom da koriste, znajući da su podržali ono što vredi. Jer svaki doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost", rekao je direktor medijske kuće 021 Slobodan Krajnović.

Slušaoci Radija 021 i čitaoci portala kupovinom u internet prodavnici ove medijske kuće shopins.rs na konkretan način podržaće i pomoći rad redakcije u koju veruju već više od dve decenije. Proizvodi su prepoznatljivi po vezi sa Novim Sadom i na poseban način odgovoraju na pitanje "Šta je novosadski?"

Upečatljive poruke koje oslikavaju duh panonskog grada poznatog po određenom tempu života, izgovora reči i naročitom duhu osmislili su kreativci sa 021, a ilustratorski posao uradila je Olivera Popović, koja je mnogim Novosađanima poznatija kao Oli Poppins.

Ovom poslovnom inovacijom se 021 porodica uvećala za još jednog člana, u kojoj sem dva medija (radija i portala) i Radio kafea, kulturnog utočišta Novosađana, sada postoji i internet porodavnica.

Nedavno je redizajniran sajt portala 021.rs, a pokretanje ShopiNS-a, kažu u ovoj medijskoj kući, nije kraj novih sadržaja jer planiraju još inovacija u narednom periodu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi