Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Portal 021.rs pokreće nedeljni e bilten
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

01. 07. 2021.

Autor: D. B.

Portal 021.rs pokreće nedeljni e bilten

Medijska kuća 021 uvela je još jednu novinu i tako će svako nedeljno jutro oni koji se informišu prateći portal i radio 021, a registruju se za prijem e biltena, dobijati na svoj imejl najvažnije vesti protekle sedmice.

“Osim toga tu će biti i preporuke za čitanje koje će davati novinari i novinarke naše redakcije. Takođe, muzički urednik Radija 021 Ivan Varnju će preporučivati muziku koju bi publika mogla da posluša, uz, naravno, objašnjenje zašto bi to trebalo da uradi”, informisao je UNS Zoran Strika, odgovorni urednik portala 021.rs o novinama koje ovaj medij uvodi.
Početkom juna, proslavljajući 24 rođendan, medijska kuća 021 pokrenula je internet prodavnicu shopins.rs. Kupovina u ovoj onlajn prodavnici dodatna je podrška medijskoj kući.
Radio-difuzno preduzeće "021" d.o.o. iz Novog Sada osnovano je 1997. godine i u svom sastavu ima Radio 021, Portal 021, Radio café i internet prodavnicu ShopiNS.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi