Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  LINK Plus – stručna edicija o elektronskim medijima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

04. 06. 2009.

LINK Plus – stručna edicija o elektronskim medijima


U ediciji Link Plus od 2004. do kraja 2008. godine objavljeno je dvanaest naslova domaćih autora, saradnika časopisa Link.

Ediciju, čija je promotivna cena 1.000 dinara, čine knjige dr Danice Aćimović „TV Dokumentarac“, dr Srđana Damnjanovića „Medialogike“ i „Mali rečnik grešaka“, Nebojše Spaića „Radio za slušanje, slučaj Beograd 202“, dr Dubravke Valić Nedeljković „Mediji i javni interes“, dr Živka Andrevskog „Porodični TV kanal“, mr Hristine Mikić „Uvod u ekonomiku medija“, mr Bojana Miloševića „Medijska slika sportske javnosti“, Tamare Skroze „Sve po spisku“, Nevene Simin „Praktično deljanje novinarskog stila“, Milene Blagojević „Radio i država“ i Gorana Cetinića „Kako izveštavati o ekonomskim temama“.

Edicija je namenjena profesionalcima u elektronskim medijima i obrađuje neke od temarelevantnih za rad u elektronskim medijima.

Link Plus objavljuje isključivo domaće autore koji se bave teorijom i praksom medija.Kao i časopis Link, edicija je koncipirana tako da medijski profesionalaci mogu lako daih iskoriste u svom svakodnevnom radu.

Kontakt: Tanja Prodanov
tel: 021 420 900
e-mail: link@mediart.org, tanja.prodanov@mediart.org
web: www.mediart.org

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi