Naslovna  |  Aktuelno  |  DNKiM  |  UNS i UNS na Kosovu: Kosovska policija da otkrije ko je ponovo obio kancelarije Udruženja novinara Kosova
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

DNKiM

19. 02. 2020.

UNS i UNS na Kosovu: Kosovska policija da otkrije ko je ponovo obio kancelarije Udruženja novinara Kosova

Udruženje novinara Srbije (UNS) i UNS na Kosovu osuđuju ponovno obijanje prostorija Udruženja novinara Kosova (AGK) koje se nalaze u zgradi Javnog stambenog preduzeća u centru Prištine i traže da kosovska policija pronađe počinioce i utvrdi motive ovog krivičnog dela.

AGK je obavestio javnost da su njihove kancelarije ponovo obijene, da nije ukradena vredna oprema, kao prošli put i da je slučaj prijavljen policiji. Provalnici su razbacali dokumentaciju ovog novinarskog udruženja, što se vidi na fotografijama koje su objavljene na sajtu AGK-a.

UNS podseća da su i decembra prošle godine obijene kancelarije AGK-a i ukradeni kamera, televizor i laptop, ali da do danas počinioci nisu pronađeni.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi