Naslovna  |  Aktuelno  |  Prepiska Kurira i TV Pink (2015-2016)  |  Rodiću, palačinko, dosta si se omastio
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prepiska Kurira i TV Pink (2015-2016)

07. 11. 2015.

Izvor: Informer

Novo pismo Željka Mitrovića gazdi „Kurira"

Rodiću, palačinko, dosta si se omastio

Dragi Aleksandre,

Nisam još počeo da ti pišem drugo pismo, a ti si već stigao da se žališ i državi i policiji i mami i tati i Ciji i Biji i KCB-u i Mosadu i strini i zaovi i nevladinim organizacijama sa Sicilije i udruženju zaštite potrošača, kao i naravno organizacijama za suzbijanje nuklearnog naoružanja.

Aco moj dragi, da se svi vi lepo skupite ispred Doma sindikata da zaigrate kozaračko kolo i otpevate mi „Zumba, zumba, bakalar" nećete me sprečiti da iskoristim svoje ustavno pravo na slobodu govora i da ti pišem kolumne ili pisma svaki dan i da to objavljujem u različitim medijima, jer građani Srbije, a i Crne Core imaju pravo da znaju istinu o dinastiji Rodić. 

Danas neću pisati o tvojim beskrupuloznim, kriminalnim radnjama koje su pobrojane u Zahtevu za proširenje istrage Višeg javnog tužilaštva od 22. januara 2009. godine po kome si državu i poverioce oštetio za više od 900 miliona.

Ovim ću se baviti u nekom od narednih pisama, a danas bih želeo da se ti i ja raspravimo o pitanjima vezanim za našu profesiju.

Aco moj dragi, ne sme novinar, a ni vlasnik medija da bude palačinka i da ga svi okreću non-stop kako ne bi izgoreo, a usput da traži da ga svi podmazuju, kako ne bi zagoreo i tako ugljenisan počeo da širi zadah septičke jame čija sanacija košta i građane i društvo, ali i poštene novinare i pristojne vlasnike medija.

Da si se namastio i podmazao više puta, to nije tajna. Čak i naši zajednički prijatelji su to često činili, posebno onaj sa bugarskim prezimenom. Ali mi opet nije jasno kako si uspeo da istovremeno na toliko različitih mesta uzmeš loja, vazelina i masti kao da nisi čovek, već kao nekakav oktopus. Čak da si pored ruku koristio i noge opet nije jasno kako si stigao do Jagodine, da od onog prepoštenogn čoveka uzmeš 50 hiljada, za šta?

Pa naravno ne za pisanje već za ćutanje o Miši Banani. Nemam ništa protiv Miše, naprotiv, mnogi moji poznanici govore lepo o njemu, ali imam protiv uzimanja para za takve namene, i pritom neplaćanja poreza na tu vrstu usluge.

Ovih dana Srbiji predstavljaš Kristijanovo gostovanje na „Farmi" i odlaganjenjegovog izdržavanja kazne za tri mesecakaoglavniproblem u državi i pored toga što sam ti lično objasnio pre početka „Farme"da je takav zahtev za odlaganje izdržavanja kazne primenjen stotinu puta ako za to postoje valjani razlozi.

Ti si se sa tim složio i naravno, kao i sve druge i mene si prevario, i to ne zbog Kristijana, već zbog toga što ja nisam podložan tvojim ucenama i mafijaškim iznudama. 

Ali kako god, ti si izabrao put. 

I pored toga što ja nisam nikakav branitelj Kristijanovog lika i dela, nadam se da će moja pisma potkrepljena dokazima učiniti da celokupna javnost i nadležne institucije uoče da su Kristijanove kriminalne aktivnosti zanemarljive u poređenju sa kriminalnim aktivnostima dinastije Rodić. U nadi da će Više tužilaštvo nastaviti proces od 22. januara 2009. godine, koji je volšebno završio u nekoj fioci. 

Brižno,
Željko Mitrović

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi