Naslovna  |  Aktuelno  |  Prepiska Kurira i Informera (2016)  |  Rodić u frci - Gazda 'Kurira' strahuje da je snimljen dok šmrče kokain?!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prepiska Kurira i Informera (2016)

22. 01. 2016.

Autor: Ekipa Informera Izvor: Informer

Rodić u frci - Gazda 'Kurira' strahuje da je snimljen dok šmrče kokain?!

Aleksandar Rodić, gazda „Kurira", u paničnom je strahu da u javnost ne iscure snimci ili fotografije na kojima se vidi i on kako šmrče kokain!

Rodić, tvrde njegovi saradnici, tačno zna ko je tajno snimio direktora „Kurira" Aleksandra Kornica dok se drogira, a pošto je i on sa tim ljudima bio u kontaktu, sada se plaši da je i sam možda snimljen u inkriminišućim situacijama!

- Aca na sve načine panično pokušava da sazna šta još od materijala ima TV Pink. Pošto je na kraju emisije „Medijsko blato" u ponedeljak uveče najavljeno da će biti i nastavka, ozbiljno se uspaničio! Izgleda da se plaši da bi i on mogao da bude smenjen... - prenosi sagovornik Informera, jedan od urednika Rodićevih novina.

Ozbiljan materijal

Da gazda „Kurira" ima razloga za strah govori i podatak da je TV Pink, osim snimaka direktora „Kurira" Aleksandra Komica kako šmrče kokain i priznaje krivična dela, došla do ukupno više od šest sati tajnih video-zapisa na kojima se vidi još nekoliko osoba!

Prema rečima naših dobro obaveštenih izvora, reč je o izuzetno ozbiljnom materijalu koji bi "mnoge ljude mogao da odvede u zatvor". Informerovi sagovornici, međutim, nisu želeli da pomenu nijedno konkretno ime.

- Postoje snimci na kojima su, osim Kornica, u sličnim kompromitujućim situacijama „uhvaćeni" još neki ljudi... Ovom prilikom, međutim, ne mogu da vam kažem nijedno ime... - prenosi sagovornik Informera sa TV Pink, koji na naše insistiranje uzvraća:

- Ništa više od ovog sada nećete saznati. Strpite se malo, moramo pažljivo da proverimo autentičnost svih materijala...

Ispitati baš sve

Aleksandar Rodić nije se juče oglašavao ovim povodom. Advokat Svetozar Vujačić, s druge strane, ističe da ga ne bi iznenadilo da se pojave snimci koji ozbiljno kompromituju i Aleksandra Rodića.

- Odavno poznajemo i njega i njegovog oca i ne bih isključio tu mogućnost. Dobro je što pišete o ovom, doduše prati vas samo TV Pink, ali je problem to što vas u tome uopšte ne prate nadležni organi. Tužilaštvo bi moralo mnogo ozbiljnije da ispita sve Kornicove navode i odmah pokrene postupak protiv njega. Mora i da ispita sve ljude koje je Kornic optužio ili ih naveo kao žrtve reketiranja, naglašava Vujačić.

Orhan Dragaš, direktor Međunarodnog instituta za bezbednost, kaže da ukoliko postoji ovaj materijal, on može da namši i ugled države koji je mukom stečen.

- Ako se prikažu takvi snimci, nadležni organi bi trebalo da reaguju. Čak bi i Vučić morao da reaguje, a ne da ima neutralnu ulogu, kao do sad. Premijer ne želi da ga kritikuju zbog uticaja na medije, ali je ovo značajna stvar kojoj bi trebalo da se bavi svi, od bezbednosnih službi do tužilaštva - zaključuje Dragaš.

Vučić: Kriminalci neće vladati u Srbiji

Premijer Aleksandar Vučić kaže da ne želi da se upušta u polemiku o emisiji „Medijsko blato", koja je juče na neko vreme „skinuta" s Jutjuba.

- Ne bih to komentarisao, ali vidim da različiti tajkuni, kriminalci i mnoge medijske sluge njihove dižu glavu u našoj zemlji i misle da će da imaju političku prevlast. Poručujem im: samo polako, sačekaćemo da se prebroje glasovi... Tvrdim da kriminalci, bilo da su tajkuni ili narko-dileri i njihovi medijski poslenici, neće skoro imati vlast u Srbiji i neće se vratiti njihovo vreme - istakao je Vučić u Davosu.

Slobodan Pajić, bivši policajac

Kad su političari koji odlučuju o našim životima mogli da se drogiraju, ne bi me čudilo da to rade i biznismeni i vlasnici medija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi