Naslovna  |  Aktuelno  |  Pisma UNS-u  |  Glavni urednik Radio Goraždevca Darko Dimitrijević: Beogradski mediji nam ugrožavaju bezbednost
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Pisma UNS-u

18. 10. 2020.

Autor: Darko Dimitrijević

Glavni urednik Radio Goraždevca Darko Dimitrijević: Beogradski mediji nam ugrožavaju bezbednost

Glavni urednik Radio Goraždevca kod Peći Darko Dimitrijević poslao je pismo Udruženju novinara Srbije u kojem se navodi da je pisanjem pojedinih beogradskih medija ugrožena bezbednost Srba, sveštenstva, novinara i medijskih radnika na KiM. Pismo prenosimo u celosti.

Poštovane kolege,

kao neko ko živi i radi u Metohiji, zanima me da li ćete reagovati na pisanje medija o ovim „patriotama na baterije“, čije su objave na društvenim mrežama preneli neki beogradski listovi?

Zbog takvih tekstova trpimo mi, ne samo medijski radnici, nego čitav naš narod koji živi na KiM i sveštenstvo SPC.

Gde je u svemu ovome etički kodeks, osuđujete li pisanje V. Novosti, koje ovakvim tekstovima direktno ugrožavaju naše živote i bezbednost?

Da li smatrate da udruženja treba javno da reaguju, ili smo i mi osuđeni na to da reagujemo na vaše nereagovanje putem Fejsbuka a u nadi da podstaknemo vašu reakciju?

U ime nas iz Radio Goraždevca, koji su članovi UNS-a,

Darko Dimitrijević

gl.i odg. urednik

https://www.novosti.rs/vesti/reportaze/926104/ekskluzivni-snimak-srpski-svestenik-skinuo-albansku-zastavu-koja-kosarama-stoji-1999-godine-video

https://www.novosti.rs/vesti/drustvo/926449/albanska-osveta-zbog-skidanja-zastave-teroristi-dosli-kosare-ono-sto-uradili-uvreda-sve-srpske-zrtve-video?fbclid=IwAR0KjOu7VposmOnp32wXjeO7nQFaKgaeuF9rVumk4kXYayVS8kAhtt1UuJE

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi