Naslovna  |  Aktuelno  |  Pisma UNS-u  |  Pismo Milovana Brkića UNS-u
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Pisma UNS-u

11. 02. 2013.

Pismo Milovana Brkića UNS-u

Odgovorni urednik Magazina „Tabloid“ Milovan Brkić obratio se 30. januara Udruženju novinara Srbije tražeći zaštitu od, kako je napisao, „teških i neosnovanih optužbi koje je na njihov račun izrekao NUNS“.

 

 

Pismo Milovana Brkića prenosimo u celini.

 

Poštovani Gospodine Jeremiću,

Prosleđujem Vam pismo upućeno gospođi Ljiljani Smajlović, i molim Vas da o njemu obavestite Izvršni odbor. Naš aktiv pokrenuće hitno zahtev za opoziv Ljiljane Smajlović.

S poštovanjem,
Milovan Brkić

Poštovana Gospođo Ljiljana,

Dana 29. januara ove godine obratio sam Vam se s molbom da UNS, čiji su članovi redakcije magaziina TABLOID - List protiv mafije, pružite zaštitu od teških i neosnovanih optužbi koje na naš račun izrekao NUNS, a povodom izjave podpredsednika Vlade Srbije koji nas je u emisiji „Upitnik“, autora Olivere Jovićević, optužio da nas plaćaju koalicioni partneri da pišemo tekstove, pokazujući tom prilikom naš magazin, tvrdeći da smo napisali kako on polno opšti sa svojim sinom, a što je sve potpuno netačno.

Vi ste mi juče držali moralnu pridiku kojom štitite ličnost podpredsednika Vlade, mada je surova stvarnost da se s pozicija vlasti gospodin Vučić obrušava lažnim optužbama na nezavisni medij. Molimo Vas da nas i pismeno obavestite o stavu UNS-a povodom naše molbe.
Vaš odgovor objavićemo u prvom broju našeg lista i staviti ga na naš sajt, koji, po broju, pročita oko 75 hiljada čitalaca. Sutra ćemo dostaviti svim stranim novinarima i amabasadama molbu da nas zaštite, jer je Vučić doveo preko Šeika Zajeda, ubice Al Kaide da nas pobiju.

S poštovanjem,

Milovan Brkić
odgovorni urednik magazina TABLOID-List protiv mafije

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi