Naslovna  |  Aktuelno  |  Sindikalne teme  |  Podkast UNS-a o stresu i „sagorevanju“ u novinarskom poslu: Kada da se zabrinemo za naše zdravlje?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sindikalne teme

13. 06. 2023.

Autor: UNS Izvor: UNS

Podkast UNS-a o stresu i „sagorevanju“ u novinarskom poslu: Kada da se zabrinemo za naše zdravlje?

Novinarima život, stil života, dane, kreiraju informacije i svakodnevna dešavanja. Probudimo se ujutru i ne znamo, to se pogotovo odnosi na novinare u informativnim redakcijama, da li ćemo možda tog dana biti poslati da izveštavamo iz ratnog okruženja ili sa mesta zločina... Iza nas su tragedije, dva masovna ubistva dece i mladih, zbog kojih su novinari koji su izveštavali o njima u redakcije danima dolazili uplakani.

 

Kako da se nosimo sa stresom i da li se on podrazumeva jer novinarstvo i biraju za zanimanje oni koji žele „uzbudljiv posao“? I, kada je stresa previše?

Pogledajte podkast UNS-a na temu stresa i „sagorevanja“ u novinarstvu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi