Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  UNS pokrenuo akciju za pomoć kolegama sa TV Avala
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

24. 01. 2012.

UNS pokrenuo akciju za pomoć kolegama sa TV Avala

Udruženje novinara Srbije pokrenulo je akciju solidarnosti sa zaposlenima i honorarnim saradnicima TV Avala. Ovoj UNS-ovoj akciji prvi se odazvao Nezavisni strukovni sindikat RTV i Filmskih radnika Srbije koji je za pomoć ugroženim kolegama izdvojio 50.000 dinara.

Zaposleni i honorarci na TV Avala već 34 dana štrajkuju zato što im poslodavac duguje pet i po plata, a honorarcima nije isplaćeno šest honorara.

Predsednik Nezavisnog strukovnog sindikata RTV i Filmskih radnika Srbije Dragomir Milošević rekao je da ova organizacija podržava štrajk u TV Avala i da su se iz profesionalnih i moralnih razloga odlučili za finansijsku pomoć kolegama koji se nalaze u teškoj situaciji.

UNS poziva medije, medijske organizacije, kolege novinare i sve ljude koji su u mogućnosti da se pridruže akciji i doniraju sredstva za pomoć kolegama sa TV Avala.

Broj računa na koji se uplaćuje novac je 170-30003646002-63 kod Unikredit banke, sa obaveznom napomenom „Za pomoć zaposlenima i honorarcima TV Avala“.



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi