Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Sutra komemoracija kolegi Branku Kopunoviću
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

24. 01. 2012.

Sutra komemoracija kolegi Branku Kopunoviću

Komemoracija Branku Kopunoviću, dugogodišnjem novinaru i članu Udruženja novinara Srbije biće održana sutra, 25. januara u 12 časova u Domu Vojske Srbije, a sahrana će biti u četvrtak, 26. janauara u 12 sati na Novom bežanijskom groblju.

Branko Kopunović, koji je bio urednik vojnih listova “Narodna armija”, “Front”, “Vojska” i “Odbrana” preminuo je u subotu 21. januara u Beogradu.

Kopunović je rođen 1949. godine u Subotici. Završio je Tehnološki fakultet u Beogradu, a novinarstvom je počeo da se bavi 1976. godine u redakciji NIL “Front”. U vojnom novinarstvu proveo je skoro četiri decenije. Poslednje dve godine radio je kao urednik u Izdavačkoj delatnosti Medija centra „Odbrana“.

Kopunović je autor šest knjiga i vlasnik brojnih priznanja, među kojima i Ordena za zasluge u oblasti bezbednosti trećeg stepena, Medalje rada, Godišnje nagrade Udruženja novinara Srbije „Milan Žegarac“ i drugih.



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi