Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Jeftino letovanje u Pefkohoriju za članove UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

14. 03. 2012.

Jeftino letovanje u Pefkohoriju za članove UNS-a

Udruženje novinara Srbije je u saradnji sa turističkom agencijom „Sabra“ obezbedilo članstvu povoljne aranžmane za odmor u Grčkoj u Pefkohoriju.

U periodu od 28. aprila do 05.maja 2012. desetodnevni najam apartmana je 30 evra, a od od 05. do 15. maja cena apartmana je 40 evra. U cene apartmana, koji mogu da budu dvokrevetni ili dupleksi pogodni za celu porodicu, nije uračunat PDV. Sve vreme boravka u Pefkohoriju, članovi UNS-a imaće na raspolaganju usluge turističkog vodiča.

Zainteresovane kolege na odmor mogu da otputuju sopstvenim prevozom ili autobusom agencije “Sabra” za koji povratna karta košta 6.500 dinara i može se platiti u ratama.

Za rezervaciju i uplatu ovih povoljnih aranžmana obratite se Aleksandri Radeč na broj telefona 065 322 39 15, ili na mejl aleksandra.radec@gmail.com najkasnije do 12. aprila.

Broj apartmana je ograničen.











Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi