Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Kako pisati za veb – poziv na radionicu UNS-a u Novom Sadu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

26. 03. 2012.

Kako pisati za veb – poziv na radionicu UNS-a u Novom Sadu

Škola VebNovinar Udruženja novinara Srbije organizovaće u četvrtak, 29. marta, u Novom Sadu radionicu za studente novinarstva i mlade novinare “Kako pisati za veb”.

Sa 15 studenata novinarstva i mladih novinara radiće Tatjana Vehovec (@Mooshema), koja je sa novinarskim iskustvom ušla u posao onlajn komunikacija.

Blog Mooshema pokrenula je pre 6 godina i kako kaže “to je ispalo najproduktivnije rasipanje slobodnog vremena” jer se ubrzo počela baviti specifičnim tehnikama pisanja za veb. Jedan je od osnivača konferencije BlogOpen i izvršni direktor, a u izdavačkoj kući VEGA media glavna urednica.

Radionica će trajati četiri školska časa, od 17 do 20 sati. Studenti novinarstva i mladi novinari koji žele da se prijave treba da svoju kratku biografiju pošalju na dragana.bjelica@uns.rs do srede u 12 sati.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi