Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Azijski pop-rok na Radiju Tri
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

29. 03. 2012.

Azijski pop-rok na Radiju Tri

Finska kompanija GBMM (Global Broadcasting Media Management) koja je pokrenula produkciju medijskih sadržaja o kulturi i tradiciji Kine i Dalekog Istoka uspostavila je saradnju sa Radiom Tri iz Beograda.

Na frekvenciji ovog radija (95,8 MhZ) emituju se vesti i emisije iz Kine i ostatka Azije koje priprema mlada ekipa redakcije GBMM Srbija.

Neke od emisija kojima Radio Tri slušaocima približava tradiciju i kulturu Dalekog istoka su: „Šareni Istok“ „Pogled ka Aziji“, emisija o aktuelnim dešavanjima u Kini i Aziji, „Sit i Fit“ emisija koja otkriva tajne kineske tradicionalne medicine i zdrave hrane sa Istoka.

Ljubitelji muzike se kroz emisiju „Pop-Rok Zmaj“ mogu upoznati sa dešavanjima na muzičkoj sceni Azije o kojoj se malo zna u našoj zemlji ali čiji su izvođači veoma popularni širom sveta.

GBMM je globalna komunikacijska kompanija sa sedištem u Finskoj koja deluje u Evropi, na Bliskom Istoku, Africi, Severnoj Americi i u Kini. Nakon Litvanije, Mađarske, Italije, Grčke, Turske i Makedonije u januaru ove godine otvorila je svoju kancelariju i u Srbiji – GBMM Srbija .

Cilj je da kancelarije GBMM kompanije budu mesta gde će se razmenjivati informacije i uz pomoć medija, podsticati komunikacija i razumevanje između Kine i ostatka sveta.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi