Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Savet za štampu raspisao konkurs za novog člana Komisije za žalbe
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

05. 04. 2012.

Savet za štampu raspisao konkurs za novog člana Komisije za žalbe

Upravni odbor Saveta za štampu raspisao je konkurs za novog člana Komisije za žalbe iz redova predstavnika javnosti.

Pored osam članova koji su predstavnici osnivača (ANEM, UNS, NUNS, Lokal Pres), Komisija za žalbe ima i tri člana predstavnika javnosti koje bira Upravni odbor Saveta za štampu.

Mesto predstavnika civilnog društva u Komisiji je upražnjeno jer je dosadašnji član Miljenko Dereta podneo ostavku zbog političkog angažmana.

Kandidate za mesto predstavnika civilnog društva mogu predlagati udruženja građana, nevladine, strukovne i obrazovne organizacije koje se bave: medijima, slobodom govora, zaštitom ljudskih prava i zakonitosti, kao i borbom protiv korupcije. Takođe, kandidate mogu predlagati i osnivači Saveta za štampu.

Predloženi kandidati moraju da budu državljani Republike Srbije, da poseduju profesionalne i moralne kvalitete, kao i da budu osobe sa visokim ličnim integritetom i autoritetom u oblasti kojom se bave.

Konkurs je otvoren do 4. maja 2012. godine.

Predlozi za predstavnike javnosti podnose se uz pisano obrazloženje na adresu: Savet za štampu, Ljube Jovanovića 9c, 11000 Beograd ili na mejl: office@savetzastampu.rs

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi