Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  "Južne vesti” na crnoj listi gradonačelnika Niša
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

25. 04. 2012.

"Južne vesti” na crnoj listi gradonačelnika Niša

Redakcija portala “Južne vesti” protestuje što iz kabineta gradonačelnika Niša nisu bili obavešteni da će se danas u Beogradu gradonačelnik Miloš Simonović sastati sa premijerom Srbije Mirkom Cvetkovićem i predstavnicima italijanske kompanije "Kalearo".

“Na sajtu grada o tome nema ni reči - ni na javnom delu, niti na press strani. Međutim, sasvim slučajno smo saznali da je sa delegacijom grada za Beograd pošao i kombi sa novinarskim ekipama nekoliko TV stanica iz Niša. Kako smo saznali njih je juče telefonom zvala službenica iz kabineta gradonačelnika”, navodi se u saopštenju “Južnih vesti”.

Kako se dalje navodi u saopštenju koje je potpisao glavni i odgovorni urednik “Južnih vesti” Predrag Blagojević, PR gradonačelnika Niša Stanislava Todorović danas je “Južnim vestima” potvrdila da su mediji pozivani isključivo “prema spisku koji je gradonačelnik lično sastavio”.

“Južne vesti” podsećaju da ovo nije prvi put da gradonačelnik Simonović sam bira medije koje će obavestiti o bitnim događajima te da je ovaj regionalni medij na gradonačelnikovoj “crnoj listi” verovatno zbog “kontinuiranog objektivnog izveštavanja o gradskoj upravi, koje je često nailazilo na osudu gradskih čelnika”.

Prema nezvaničnim informacijama kojima Južne vesti raspolažu na današnjem sastanku će se razgovarati o mogućnosti da "Kalearo" u Elektronskoj industriji u Nišu pokrene proizvodnju uređaja pod brendom “Telefunken”.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi