Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Izložba Anđelka Vasiljevića u Puli
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

19. 10. 2021.

Autor: S.D. Izvor: UNS

Izložba Anđelka Vasiljevića u Puli

Izložba fotografija “Portreti sa intervjua, od lica do lica” fotoreportera Politike Anđelka Vasiljevića biće otvorena u galeriji Srpskog kulturnog centra u Puli u petak, 22. oktobra, u 19 sati

 

O izložbi će govoriti direktor SKUC-a Milan Rašula i naš istaknuti rok kritičar Predrag Peca Popović.

Fotografije koje će biti prikazane na izložbi nastajale su godinama, u saradnji sa novinarima “Politike”, tokom intervjua sa uspešnim ličnostima iz javnog života, prevashodno iz umetnosti.

„Cilj mi je bio da prikažem njihove karaktere kako bih pokazao da su i oni, osim slave i novca, ljudi sa vrlinama i manima, kao i svi mi“, kaže Vasiljević.

Fotografije Anđelka Vasiljevića, osim „Politike“, od 1991. godine objavljivali su nedeljnici, portali, a bile su i na naslovnim stranama knjiga, CD-ovima, plakatima... Dobitnik je nagrade „Laza Kostić“ za fotografiju 2018. godine, koju dodeljuje UNS, nagrade Radio Beograda za objavljene fotografije na sajtu RTS-a, nagrade Novinske agencije „Beta“…

Izložba je obišla Beograd, Šabac, Smederevo i Požarevac, a posetioci u Puli fotografije će moći da pogledaju do 4. novembra. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi