Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Radiju Puls iz Grocke isključena struja posle Fejsbuk objave o dugovima firme predsednika opštine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

19. 10. 2021.

Autor: S. Dimitrijević Izvor: UNS

Radiju Puls iz Grocke isključena struja posle Fejsbuk objave o dugovima firme predsednika opštine

Program Radija Puls iz Grocke od juče ne može da se čuje. U objektu u kome se nalazi oprema za emitovanje i predajnik ovog radija isključena je struja bez obrazloženja. Vlasnik i glavni i odgovorni urednika radija, Stefan Radić ubeđen je da je onemogućeno emitovanje radio programa jer je na Fejsbuk strani Radija Puls podeljen snimak iz emisije “Dobra zemlja” sa Hepi televizije gde se govori o višemilionskim dugovima firme u vlasništvu predsednika opštine Grocka Dragana Pantelića

“U subotu sam podelio na FB strani Radija Puls snimak iz emisije “Dobra zemlja” Happy televizije u kome se govori da firma “PDM” u većinskom vlasništvu predsednika opštine Grocka Dragana Pantelića duguje voćarima milione dinara za isporučeno voće. Posle toga Milomir Nedeljković predsednik fudbalskog kluba Pudarci, u čijim prostorijama se nalazi naša oprema i predajnik, obavestio me je da mora da nam ugasi struju. Inače Nedeljković je bio zaposlen u firmi predsednika opštine”, kaže Radić, dodajući da će slučaj prijaviti policiji.

Radić kaže da je juče otišao u prostorije kluba i video da je strujni kabl isključen. Kako je rekao UNS-u, uplašio se da ne ostane bez vredne opreme, i poneo ju je sa sobom.

Već četiri godine oprema za emitovanje programa Radija Puls se nalazi u prostorijma FK Pudarci i do sada nisu imali nikakvih problema. Kako Radić kaže, struju je Radio Puls uredno plaćao i nema nikavih dugova prema klubu.

Milomir Nedeljković kratko je za UNS izjavio da Radić nije poštovao ugovor i da je zbog toga isključio struju. Na pitanje koje odredbe ugovora nije poštovao, rekao je da nema potrebe nikome da se pravda i da jednostavno više ne želi da sarađuje sa Radićem.

“Ništa mu nije uskraćeno, neka se priljuči na drugo mesto, pa nek emituje program. Neću da pravim cirkus, zna on dobro što mu je isključena struja”, rekao je Nedeljković, dodajući da nikakav dopis nije poslao vlasniku radija, niti mu je ostavio “otkazni rok”.

Radio Puls poseduje dozvolu za emitovanje programa na području Opštine Grocka. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi