Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Vranje raspisalo konkurs za sufinansiranje medijskih projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

30. 01. 2023.

Autor: A.N. Izvor: UNS

Vranje raspisalo konkurs za sufinansiranje medijskih projekata

Grad Vranje raspisao je konkurs za sufinansiranje medijskih projekata. Rok za prijavu je 9. februar, a za medijske projekte izdvojeno je ukupno 25.000.000 dinara.

Najmanji iznos sredstava koji se može dodeliti po projektu iznosi 100.000 dinara, a najveći 10.000.000 dinara.

Na konkurs se može prijaviti izdavač medija čiji je medij upisan u Registar medija Agencije za privredne registre, kao i pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja. Prilikom prijave, preduzetnik mora priložiti dokaz da će sufinansiran medijski sadržaj objaviti medijska kuća koja je upisana u Registar medija.

Pravo učešća na javnom pozivu nemaju izdavači koji se finansiraju iz javnih prihoda, kao ni pravna lica koja su u prethodnom periodu dobila sredstva od Grada Vranja namenjena projektnom sufinansiranju, a nisu blagovremeno i u propisanoj formi podnela narativni i finansijski izveštaj o realizaciji projekta.

Medijske kuće za koje je utvrđeno da su sredstva nenamenski trošile takođe se ne mogu prijaviti na konkurs. Pravo učešća nemaju ni oni koji se nalaze u postupku povraćaja državne ili de minimis pomoći.

Na konkurs je moguće prijaviti samo jedan projekat, i to ukoliko nije već započet u trenutku podnošenja prijave na konkurs. Izdavač više medija može učestvovati sa jednim projektom za svaki medij.

Prijave se šalju na adresu: Grad Vranje - Gradskom veću, ulica Kralja Milana broj 1 ili na imejl adresu: vece@vranje.org.rs.

Kako se navodi u konkursu, odluka o raspodeli sredstava donosi se najkasnije u roku od 90 dana od od dana zaključenja konkursa.

Tekst konkursa objavljen je u rubrici „Medijski konkursi“ na sajtu UNS-a.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi