Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Čedomir Brkić novi predsednik Auto pres kluba UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

23. 04. 2024.

Izvor: UNS

Čedomir Brkić novi predsednik Auto pres kluba UNS-a

Novinar Čedomir Brkić, koji na RTS-u godinama izveštava o automobilizmu, novi je predsednik Auto pres kluba UNS-a, odlučeno je danas na Izbornoj skupštini ovog Kluba održanoj u Udruženju novinara Srbije.

Brkić je na tajnom glasanju jednoglasno izbran za predsednika, a članovi Kluba zahvalili su se dosadašnjem predsedniku Petru Peci Živkoviću na predanom radu.

Brkić je za sajt UNS-a rekao da je Živković zaslužan što se Auto pres klub održao.

„Sada ćemo se svi zajedno truditi da održimo sve za šta se Peca Živković zalagao. Plan je da svi dosadašnji članovi ostanu u Auto pres klubu, ali i da proširimo članstvo. Takođe, nameravamo da aktivnosti koje smo povremeno sprovodili postanu redovne, ali i da osmislimo neke nove“, naveo je on.

Osim predsednika, članovi Auto pres kluba izabrali su Komisiju za prijem u članstvo, koju će činiti član Uprave UNS-a i sportski novinar Dušan Albijanić i automobilski novinari Vladica Šljivić i Dragan Simić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi